Saturday , April 19 2014
You are here: Home / Aktualitet / Kompania Vodafone Albania sjell kete fundvit ofertat me te reja

Kompania Vodafone Albania sjell kete fundvit ofertat me te reja

Këtë fundvit oferten magjike Vodafone Bazaar në dyqanet Vodafone.

Nxitoni te shikoni dhe te beheni pjese e ofertes fantasike Vodafone Bazaar dhe perfitoni nga oferta me e re e Vodafone.

Deri në 50% ulje çmimesh për 6000 aparate smatphone si dhe MegaByte (MB) dhuratë për çdo blerje.

Oferta për klientët me parapagesë

Me blerjen e një prej aparateve Smartphone të ofertës Vodafone Bazaar, klientët me parapagesë do të përfitojnë 500 MB të vlefshme për një muaj.

Oferta për klientët me kontratë

Të gjithë klientët me kontratë që do blejnë një nga aparatet Smartphone te ofertës Vodafone Bazaar  do të përfitojnë 500MB/muaj FALAS për 3 muaj rresht.

Oferta është e vlefshme  per te gjithe klientët Vodafone deri në 11 janar 2013. Sasia e aparateve smartphone të ofertës Vodafone Bazaar është e limituar.

Klikoni ne Linkun e meposhtem per zbuluar ofertat e Vodafone Bazaar

http://www.vodafone.al/vodafone/Vodafone_Bazaar_1453_1.php

Scroll To Top