Sunday , April 20 2014
You are here: Home / Thashetheme / Luzja e ‘Portokallise’ behet modele

Luzja e ‘Portokallise’ behet modele

Është tetë vjet më e madhe se i dashuri i saj, dhe kjo nuk i pengon aspak, madje flitet se dashuria e tyre është në hapa të sigurt.

E kemi fjalën për aktoren më të dashur të ’Portokallisë’ e njohur me personazhin Luzja, por që në fakt ajo quhet Renada Caci.

Në këtë foto që shihni realizuar përkrah të dashurit të saj të ri, një prezantues dhe balerin i njohur në Shqipëri, Klinton Zeqiraj, aktorja duket sikur një modele, madje konkurron edhe të dashurin e saj, i cili është mësuar me ‘fotoshoting’. M.GJ.

LUZJA E PORTOKALLISE BEHET MODELE

Burimi Kosova Sot – – – – – – – – – – – – – – – – [[ translation by google:

Luzja of ‘Portokallise’ become models

It is eight years older than her boyfriend, and this does not prevent at all even rumors that their love is safe steps. We mean the most beloved actress ‘Portokallise’ Luzja familiar with the character, but in fact it is called Renada Caci.

In this picture you see performed alongside her lover new presenter and a famous dancer in Albania, Zeqiraj Clinton, the actress looks like a model, and also competes her boyfriend, who is accustomed to ‘fotoshoting’. M.Gj.

Scroll To Top