Thursday , April 24 2014
You are here: Home / Vipat Shqiptare / Ne jemi ndryshimi – Perpara

Ne jemi ndryshimi – Perpara

Partia Demokratike ka prezantuar mbrëmë edhe këngën e fushatës elektorale të 23 qershorit. Teksti i këngës është shkruar nga Armand Trebicka, ndërkohë që këndohet nga “Elita 5”, Elvana Gjata, Soni Malaj, Genta Ismaili, Vesa Luma, Vedat Ademi, Renis Gjoka, Eni Koci.

Kënga flet për Shqipërinë që ndryshon dhe mbyllet me vargjet “Motivi ynë je ti, e jona Shqipëri, prandaj çdo ditë ndryshon”.

 

Scroll To Top